Meest gestelde vragen

Levertijden

Voor alle artikelen die we op voorraad hebben, geldt dat we je bestelling op werkdagen vóór 15:00 uur versturen, als we de betaling ontvangen hebben.

Je ontvangt een mail met je Track & trace code. Normaal gesproken wordt je zending de volgende dag geleverd.

Houd er rekening mee dat bezorgtijden afwijken als je op vrijdagavond, zaterdag of zondag besteld.

Verzenden:

Slenders Wooncomfort gelooft in duurzaamheid daarom hergebruiken wij dozen en verpakkingsmateriaal wat anders in de vuilnisbak zou belanden. Dus niet schrikken als je een gebruikte doos ontvangt, zo draag jij ook meteen een steentje bij aan het milieu!


Absoluut! Mocht je je bestelling willen ophalen in onze winkel, kies dan bij het afrekenen voor de optie 'Ophalen' Je kan je bestelling afhalen zodra je een e-mail ontvangen hebt met daarin de bevestiging dat jouw pakket klaarligt in de winkel.

Op werkdagen is dit vaak nog dezelfde dag, anders ligt het de volgende dag voor je klaar.

Verzendkosten

Nederland:
Verzending met Track & Trace + thuislevering €6,95
Verzending met Track & Trace + afhaalpunt €6,50
Verzendkosten zijn gratis boven het bedrag van €75,- (inclusief Track&Trace)

België:
DHL met Track & Trace + thuislevering €10,50
DHL met Track & Trace + afhaalpunt €9,95
Verzendkosten zijn gratis boven het bedrag van €75,- (inclusief Track&Trace)

Wij verzenden met:
PostNL, DHL, DPD

Retourneren

Voldoet je bestelling niet aan alle verwachtingen, dan heb je het recht het artikel zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te melden. De tijd gaat in op de dag dat je de bestelling van ons hebt ontvangen.

Je kan ook eenvoudig je artikelen retourneren in onze winkel.

Bekijk onze retour pagina

Wanneer je een artikel wilt retourneren, stuur een mail naar winkel@slenders.nl om door te geven dat je zending (of een deel ervan) retour komt. Zorg dat je je ordernummer vermeld in de mail.

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een mail met retourinstructies. De kosten voor retourneren zijn voor je eigen rekening. Het pakket verstuur je naar onderstaande adres. Bewaar je verzendbewijs goed, dit is het bewijs dat je pakket verzonden is.

Adres:
Slenders Wooncomfort
Burgemeester van Houtstraat 71
6021 AS Budel

Het artikel dient binnen 14 dagen in de originele staat en onbeschadigd retour te worden gestuurd. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen worden niet geaccepteerd.

Zeker! In onze winkel kun je gratis retourneren. Je levert het pakketje in. Wij verwerken je retour en je krijgt je geld teruggestort. Handig hé?

Voordelen van retourneren in de winkel
✔Je betaalt geen retourkosten.
✔Je kan persoonlijk advies van onze interieuradviseurs vragen en eventueel een ander artikel uitzoeken. 
 Wanneer je met iDeal, creditcard of bancontact hebt betaald wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening.

Bethaalmethodes

Er zijn verschillende mogelijkheden om te betalen. Je kunt betalen door middel van:

• iDeal
• Mastercard/Visa
• Bancontact (voor klanten uit België)
Gift Card / Kortingscode

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Mocht je vragen hebben over een bestelling, retour of iets anders neem dan contact met ons op via een van onderstaande kanelen:

Mail: winkel@slenders.nl
Instagram: @Slenderswooncomfort
Facebook: @Slendersbudelnl

of via het contactformulier

We doen er alles aan om jouw winkelervaring bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Het kan altijd gebeuren dat er iets fout gaat. Dat vinden wij verschrikkelijk, dus laat het ons zo snel mogelijk weten via winkel@slenders.nl

zodat we het kunnen oplossen.

Wij zijn altijd heel voorzichtig met het verzenden van onze producten. Blijkt er toch na ontvangst van je bestelling schade aan één of meer van de producten te zijn, meldt dit dan binnen 24 uur. Graag ontvangen wij foto's van de schade, zodat we snel kunnen handelen en met een gepaste oplossing kunnen komen.

Op alle artikelen die je koopt bij de Slenders Wooncomfort webshop zit een garantie van 1 jaar. Deze garantie gaat in vanaf de aankoopdatum. Afhankelijk van het soort artikel heb je binnen dit jaar recht op vervanging, kosteloze reparatie of terugbetaling.

Garantie is niet van toepassing als:
• slijtage aan het product als normaal kan worden beschouwd
• er aanpassingen aan het product zijn gedaan
• schade aan het product is ontstaan door valschade, onjuist gebruik, opzet of nalatig onderhoud

Als er schade is aan het product, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Neem hiervoor contact op via winkel@slenders.nl

Algemeen

Wanneer je nog iets wil veranderen aan je geplaatste bestelling, kun je contact opnemen met ons op via winkel@slenders.nl Mogelijk is je pakketje nog niet verzonden en kunnen wij de wijziging nog doorvoeren. Is je pakketje al verzonden, dan is het niet meer mogelijk je bestelling te wijzigen of te annuleren.

Privacybeleid van Slenders Wooncomfort Webshop Klik hier om te bekijken.

Algemene voorwaarden Slenders Wooncomfort Webshop Klik hier om te bekijken.