Retourneren

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb jij als klant recht het artikel binnen 14 dagen bij ons retour te melden. Deze tijd gaat in op de dag dat je je bestelling hebt ontvangen. 

Wanneer wij de bestelling in goede staat hebben ontvangen, wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen 5 werkdagen op je bankrekening overgemaakt. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen meestal zo'n €7,50 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Stuur je een deel van je bestelling retour of was je bestelling gratis verzonden, ook dan vergoeden wij het aankoopbedrag van de teruggestuurde artikelen, maar niet de verzendkosten.

Hoe kan ik mijn artikel retourneren?

Wanneer je een artikel wilt retourneren, stuur een mail naar winkel@slenders.nl om door te geven dat je zending (of een deel ervan) retour komt. Zorg dat je je ordernummer vermeld in de mail.

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een mail met retourinstructies. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Het pakket verstuur je naar onderstaande adres. Bewaar je verzendbewijs goed, dit is het bewijs dat je pakket verzonden is.

Adres:
Slenders Wooncomfort
Burgemeester van Houtstraat 71
6021 AS Budel

Het artikel dient binnen 14 dagen in de originele staat en onbeschadigd retour te worden gestuurd. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen worden niet geaccepteerd.

Retour in de winkel

In onze winkel kun je gratis retourneren. Je levert het pakketje in, wij verwerken je retour en je krijgt je geld terug.

Voordelen van retourneren in de winkel
 Je betaalt geen retourkosten.
 Je kan persoonlijk advies aan een van onze collega's vragen en eventueel een ander artikel uitzoeken. 
 Wanneer je met Ideal/Creditcard of Bancontact hebt betaald wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening.