TIP: Voor een vrolijk & catchy interieur heb je dit nodig!

We hebben allemaal wel eens de behoefte aan verandering in het interieur. Je kijkt al jaren naar het zelfde vaasje en ook de verschillende kandelaars in je huis zijn aan de nodige vervanging toe. Ga je voor de veilige weg of wil je juist iets meer kleur in je huis toevoegen?

Wij zijn van mening dat 2024 het jaar is van KLEUR!

Wij hopen je doormiddel van deze blog een beetje op weg te helpen naar een fris en colorful thuis. Wij staan altijd klaar om je te helpen, dus mocht je er niet aan uitkomen dan whatsapp of bel ons gerust!


Kijk nou hoe prachtig en sierlijk deze Toekan kandelaar is? Deze kandelaar is ons populairste artikel op dit moment. Zet deze leukerd bijvoorbeeld op je keukenblad met een prachtige vaas bloemen erbij of wat dacht je van het toilet? Je hoeft echt geen kleurrijk interieur te hebben om deze toe te voegen aan je interieur. Probeer maar eens! 

Wil je stap meenemen maar durf je niet meteen je hele huis aan te pakken? Probeer dan eens te beginnen met het kleinste kamertje van je huis; het toilet! Zo kun je voorzichtig stap voor stap steeds meer keurige accessoires toebrengen aan je woning.

Ontdek en bestel veilig je kleurrijke woonaccessoires online in onze webshop. Heb je vragen over onze producten of behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op via e-mail op winkel@slenders.nl stuur ons een bericht via Whatsapp of bel direct naar +31 0495 431 480

Liefs,
Tommy 

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.